Menu

Voordelen aankoopbegeleider

10 redenen om te kiezen voor een gecertificeerd aankoopbegeleider

Een bod uitbrengen op een huis? Moet je in deze tijd de vraagprijs bieden of kun je volstaan met een lager bod? En wat wordt je openingsbod? Dat hangt van verschillende factoren af. De hoogste tijd dus om een beroep te doen op Jan Akse, gecertificeerd aankoopbegeleider, voor een gratis adviesgesprek! Waarom? We geven je 10 redenen.

1) Ik ben onafhankelijk

Ik heb geen financiële of juridische belangen vanwege mijn binding aan een bepaalde marktpartij. Zo weet je dus zeker dat mijn advies ook daadwerkelijk onafhankelijk is. Jouw belang staat voorop!

2) Ik ben al ruim 25 jaar zelfstandig financieel adviseur

Ik heb al veel relaties mogen helpen bij de aanschaf van hun droomhuis en hun hypotheek. Velen zijn na jaren nog steeds gelukkig met hun hypotheek en huis: dat is het ultieme doel!

3) Ik ken de regio Helmond, Eindhoven en Nuenen op mijn duimpje

Staat het huis van je dromen in de regio Helmond, Eindhoven of Nuenen? Ik woon al jaren in Son & Breugel. Het voordeel voor jou is dat ik je kan wijzen op typische kenmerken van een bepaalde woonplaats of wijk.

4) Ik blijf rationeel terwijl jij net het huis van je dromen hebt gezien

Vertel mij welk huis je op het oog hebt. Samen bezichtigen we de woning. Ik beoordeel de bouwkundige staat van het huis en adviseer je of het verstandig is om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan!

5) Je krijgt van mij een totaaladvies

Gedurende het hele aankoopproces kun je rekenen op mijn vakkundige begeleiding en belangrijke informatie over alle zaken. Dat betekent dus niet alleen zaken met betrekking tot het huis. Misschien wil je wel verbouwen. Ik bekijk dan het effect op je hypotheek. Ook zoek ik uit of je een deel mee kunt financieren.

Gratis adviesgesprek? Neem dan nu contact met mij op!

6) Ik breng in kaart welke rechten en plichten je hebt.

Via verschillende instanties ga ik op onderzoek uit om te achterhalen wat je rechten en plichten zijn als je het huis aanschaft. Je kunt denken aan erfdienstbaarheden.

7) Ik onderhandel voor jou met de verkoper

Een bod uitbrengen? Ik overleg met je wat de beste aankoopstrategie is en voer de onderhandelingen namens jou met de verkoper.

8) We inspecteren de woning voor overdracht

We hebben een koopovereenkomst gesloten, de hypotheek is geregeld! Het is bijna tijd om naar de notaris te gaan voor de overdracht. Voordat het zover is, inspecteren we de woning nog een keer goed. Zo weet je zeker dat de woning wordt opgeleverd zoals dat is afgesproken.

9) Ik begeleid je tijdens levering bij de notaris

Ook bij de overdracht ben ik aanwezig. Ik controleer en loop alle stukken van de notaris nauwkeurig na. Op die manier kunnen eventuele fouten nog verbeterd worden.

10) Ik bied uitstekende nazorg met betrekking tot de hypotheek

Heb je na de overdracht nog een keer vragen over je hypotheek dan kun je altijd bij mij terecht. Ik blijf je aanspreekpunt na de overdracht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact met AKXENT Huis en Hypotheek

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten als hypotheekadviseur, gecertificeerd aankoopbegeleider of makelaar? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Samen bekijken we wat ik voor jou en jouw situatie kan betekenen.

06 - 46 58 17 88
info@akxent.nl


Postadres

Australiëlaan 6
5691 JL SON