Over Akxent

Akxent is een onafhankelijke financieel dienstverlener die integriteit, persoonlijke benadering, transparantie en deskundigheid als kernwaarden heeft.

Akxent

Wie is Akxent

Akxent is een onafhankelijke financieel dienstverlener die integriteit, persoonlijke benadering, transparantie en deskundigheid als kernwaarden heeft. Wij zijn actief als hypotheekadviseur en financieel scheidingsadviseur. Akxent is onafhankelijk en heeft met geen enkele marktpartij een juridische of financiële binding. Hierdoor is het advies wat Akxent geeft dan ook echt onafhankelijk. Eigenaar van Akxent is Jan Akse. Hij is al meer dan 25 jaar zelfstandig financieel adviseur. 

Akxent is aangesloten bij de De ScheidingsDeskundige. De Scheidingsdeskundige ondersteunt professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces. Dat doen zij door middel van opleidingen en praktijkondersteuning. Zij dragen daarmee bij aan de kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland.

Waarom Akxent?

Akxent is een onafhankelijke financieel echtscheidingsadviseur en hypotheekadviseur die het hele proces met je doorneemt in jouw tempo. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Akxent

Het doel van Akxent

Of het nu uit hoofde van hypotheek- of financieel scheidingsadviseur is, ik ben een betrokken persoon die een persoonlijk contact op prijs stelt. Ik heb de wil om mensen te helpen bij het ingewikkelde proces van bijvoorbeeld het kopen of verkopen van een huis, het financieel correct afhandelen van een scheiding en de daarbij behorende financiering en/of hypotheek.

Visie & missie Akxent

Mijn doel met Akxent is dat na mijn begeleiding bij het gehele proces van een financierings- en/of scheidingsvraagstuk een relatie na een aantal jaren nog steeds tevreden is met de afhandeling daarvan.
Daarom wil ik ook onafhankelijk zijn en geen enkele binding hebben met welke marktpartij dan ook. Ik geloof dat je enkel dan je relatie goed kunt adviseren en begeleiden.

financieel dienstverlener

Op zoek naar een financieel dienstverlener?

Heb jij financieel advies nodig en wil je niet voor financiële verrassingen komen te staan? Neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.