Menu

Over Akxent

Wie is Akxent

Akxent is een onafhankelijke financieel dienstverlener die integriteit, persoonlijke benadering, transparantie en deskundigheid als kernwaarden heeft. Wij zijn actief als hypotheekadviseur en kredietadviseur. Akxent is onafhankelijk en heeft met geen enkele marktpartij een juridische of financiële binding. Hierdoor is het advies wat Akxent geeft dan ook echt onafhankelijk. Eigenaar van Akxent is Jan Akse. Hij is al meer dan 25 jaar zelfstandig financieel adviseur.

Het doel van Akxent

Of het nu uit hoofde van hypotheek- of kredietadviseur is, ik ben een betrokken persoon die persoonlijk contact op prijs stelt. Ik heb de wil om mensen te helpen bij het ingewikkelde proces van bijvoorbeeld het kopen of verkopen van een huis, een auto, een camper, 2e woning etc. en de daarbij behorende financiering en/of hypotheek.

Visie & missie Akxent

Mijn doel met Akxent is dat na mijn begeleiding bij het gehele proces van een financieringsvraagstuk een relatie na een aantal jaren nog steeds tevreden is met de afhandeling daarvan. Daarom wil ik ook onafhankelijk zijn en geen enkele binding hebben met welke marktpartij dan ook. Ik geloof dat je enkel dan je relatie goed kunt adviseren en begeleiden.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Akxent als financieel adviseur voor hypotheken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

06 - 46 58 17 88
0499 - 325394
info@akxent.nl
Akxent op Facebook

Bezoekadres
Obrechtstraat 3
5344 AT, Oss