Menu

Over AKXENT

Wie is AKXENT?

AKXENT Huis & Hypotheek is een onafhankelijke financieel dienstverlener die integriteit, persoonlijke benadering, transparantie en deskundigheid als kernwaarden heeft. U kunt in heel Nederland een beroep doen op AKXENT als hypotheekadviseur en kredietadviseur. Daarnaast is AKXENT ook actief in de makelaardij.

AKXENT heeft met geen enkele marktpartij een juridische of financiële binding. Hierdoor is het advies dat AKXENT je geeft ook echt onafhankelijk.

Eigenaar van AKXENT is Jan H. Akse. Hij is meer dan 25 jaar zelfstandig financieel adviseur.

Het doel van AKXENT

Mijn werk is mijn hobby zeg ik weleens. En zo is het ook. Of het nu uit hoofde van hypotheekadviseur of kredietadviseur is. Ik heb er plezier in om mensen te helpen bij het ingewikkelde proces van het kopen of verkopen van een huis en de daarbij behorende financiering en hypotheek. Ook de financiering regelen voor de aanschaf van een auto of een verbouwing geeft mij voldoening. Ik probeer er altijd het beste uit te halen voor mijn klanten.
En als je werk je hobby is, heb je plezier in je werk en dat is belangrijk om goede resultaten te behalen voor je relaties.
Aangezien ik al jaren in Son & Breugel woon, ken ik de regio goed. Dat stelt mij in staat mijn relaties te kunnen wijzen op de typische kenmerken van een bepaalde woonplaats of wijk. Ongeacht of dat in Helmond, Eindhoven of Nuenen is.

Visie & missie AKXENT

Mijn doel met AKXENT is dat na mijn begeleiding bij het gehele proces een relatie na een aantal jaar nog steeds gelukkig is met de hypotheek, de financiering en het huis. Daarom wil ik ook onafhankelijk zijn en geen enkele binding hebben met welke marktpartij dan ook. Ik geloof dat je enkel dan je relatie goed kunt adviseren en begeleiden.

Jan H Akse

Contact met AKXENT Huis en Hypotheek

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten als financieel adviseur voor hypotheken of vastgoedfinancieringen? 

Neem dan contact met mij op.

06 - 46 58 17 88
info@akxent.nl


Postadres

Australiëlaan 6
5691 JL SON