Menu

Online hypotheekadvies

Het maakt niet uit of je voorkeur ligt bij een telefonische afspraak, een afspraak aan huis, op kantoor of liever wilt videobellen. Ik doe het allemaal even graag. En door de mogelijkheid tot videobellen was een afspraak maken nog nooit zo gemakkelijk.

Neem contact op

Het videobellen wint aan populariteit. En dat is ook niet zo raar want zeker in deze tijd is dat erg veilig. Bovendien heb je het zelfde contact als dat ik bij je aan tafel zit. Met de functie “scherm delen” kan ik je alles laten zien dat wat ik anders bij je aan tafel laat zien via de laptop zoals berekeningen en voorbeelden. Je kunt precies zien wat ik doe, dit is erg makkelijk en transparant.

Videobellen voor hypotheekadvies

Steeds meer mensen maken er gebruik van. En voor beide partijen geldt, het scheelt reistijd. Voor jou als je naar kantoor komt en voor mij als ik naar jou toekom. Zelf denk ik dat als deze vervelende tijd achter ons ligt, en ik hoop heel snel, dat het videobellen een blijvertje is.

Wil je een afspraak maken voor (online)hypotheekadvies?

De keuze voor het type afspraak ligt bij jou, het maakt mij het niet zo veel uit want ik kom net zo graag naar je toe of ontvang je graag op ons kantoor in Oss. Voor mij geldt maar één ding en dat is dat je je prettig voelt bij de afspraak die je maakt. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op