Menu

Online hypotheekadviseur

Online hypotheekadvies wanneer het jou uitkomt? Dat kan met de online hypotheekadviseur van Akxent. Online hypotheekadvies en ondersteuning gebeurt zowel online als telefonisch. Zo kan je gemakkelijk vanuit huis je hypotheek regelen wanneer jij wilt. Gewoon thuis vanaf de bank of aan de keukentafel. Het is net alsof de hypotheekadviseur bij jou aan tafel zit. Ook is het mogelijk om een fysieke afspraak in te plannen. 

Het voordeel van een online hypotheekadviseur is dat je korting krijgt op de advieskosten en je de touwtjes in eigen handen kan nemen. Benieuwd hoeveel jij kan lenen? Bereken binnen 3 minuten jouw maximale hypotheek.

Start je berekening

De voordelen van een online hypotheekadviseur

Wanneer je op zoek bent naar een woning of je wilt je hypotheek veranderen, dan wil je eigenlijk zo snel mogelijk weten of je je hypotheek rond kan krijgen. Bij Akxent kan dat vaak binnen 2 weken. 

De voordelen van een online hypotheekadviseur:

  • Online hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je wilt;
  • Altijd toegang tot en inzicht in jouw persoonlijke hypotheekdossier;
  • Snel en persoonlijk advies op maat;
  • €250,- korting op de advieskosten.

Via Mijn Hypotheekdossier kan je aan de slag met de hypotheek die bij jou past. Je kan je eigen stukken uploaden en de voortgang volgen. Dit op een tijdstip dat jou uitkomt.

Aan de slag met Mijn Hypotheekdossier

Hoe werkt een online hypotheekadviseur?

Het is belangrijk dat je een hypotheek afsluit die aansluit op jouw wensen en levensstijl. De online hypotheekadviseur van Akxent helpt je stap voor stap bij de aanvraag van jouw hypotheek. Doordat je zelf de stukken in Mijn Hypotheekdossier upload krijg je €250,- korting op de advieskosten. 

Daarnaast is het belangrijk om een online hypotheekadvies gesprek in te plannen. Tijdens de eerste gratis (video)belafspraak kan Akxent aangeven of je hypotheek haalbaar is binnen 2 weken. Dit kan heel makkelijk door het contactformulier in te vullen en aan te geven dat het om een intakegesprek gaat. Je krijgt binnen 24 uur een aantal datums doorgestuurd. Indien er ruimte is wellicht dezelfde dag nog. Tijdens het gratis intakegesprek geef ik je een indicatie of je wensen haalbaar zijn. 

Afspraak inplannen met de onafhankelijke online hypotheekadviseur

De online hypotheekadviseur van Akxent helpt je stap voor stap bij de aanvraag van je hypotheek. Benieuwd wat Akxent als online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Het intakegesprek is gratis. 

Neem contact op

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Akxent als financieel adviseur voor hypotheken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

06 - 46 58 17 88
0499 - 325394
info@akxent.nl
Akxent op Facebook

Bezoekadres
Obrechtstraat 3
5344 AT, Oss