Menu

Online hypotheekadvies

Online maar toch persoonlijk je hypotheek afsluiten? Dat kan bij Akxent door middel van online hypotheekadvies. Altijd onafhankelijk advies van een ervaren hypotheekadviseur. Waar en wanneer jij wilt. Online hypotheekadvies en ondersteuning gebeurt online en telefonisch. Zo kan je gemakkelijk vanuit huis je hypotheek regelen wanneer jij wilt. Gewoon thuis vanaf de bank of aan de keukentafel. Ook is het mogelijk om een fysieke afspraak in te plannen. 

Benieuwd hoeveel jij kan lenen? Bereken binnen 3 minuten jouw maximale hypotheek.

Start je berekening

Persoonlijk hypotheekadvies met het gemak van online

Wanneer je op zoek bent naar een woning of je wilt je hypotheek veranderen vanwege bijvoorbeeld een verbouwing, dan wil je eigenlijk zo snel mogelijk weten of je je hypotheek rond kan krijgen. Bij Akxent kan dat vaak binnen 2 weken.

De voordelen van een online hypotheekadvies:

  • Online hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je wilt;
  • Altijd toegang tot en inzicht in jouw persoonlijke hypotheekdossier;
  • Snel en persoonlijk advies op maat;
  • €250,- korting op de advieskosten.

Het is belangrijk dat je een hypotheek afsluit die aansluit op jouw wensen en levensstijl. De hypotheekadviseur van Akxent helpt je stap voor stap bij de aanvraag van jouw hypotheek.

Aan de slag met Mijn Hypotheekdossier

Hoe werkt online hypotheekadvies?

Voor de afspraak ontvang je meer informatie over het aanmaken van je eigen hypotheekdossier. Dit is een persoonlijke online omgeving waar je je eigen gegevens kunt invullen. Hier kan je tevens je stukken uploaden en het adviesgesprek aan gaan. Het voordeel hiervan is dat je hier kostbare tijd mee wint en de hypotheekadviseur volledig geïnformeerd is met de benodigde informatie.

Het is belangrijk om eerst een gratis (video)belafspraak in te plannen om te kijken of je zaak haalbaar is binnen 2 weken. Dit kan heel makkelijk door het contactformulier in te vullen en aan te geven dat het om een intakegesprek gaat. Je krijgt binnen 24 uur een aantal datums doorgestuurd. Indien er ruimte is wellicht dezelfde dag nog. Tijdens het gratis intakegesprek geef ik je een indicatie of je wensen haalbaar zijn. 

Afspraak inplannen online hypotheekadvies

De online hypotheekadviseur van Akxent helpt je stap voor stap bij het voeren van het online hypotheek gesprek. Benieuwd wat Akxent als online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Het intakegesprek is gratis. 

Neem contact op

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Akxent als financieel adviseur voor hypotheken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

06 - 46 58 17 88
0499 - 325394
info@akxent.nl
Akxent op Facebook

Bezoekadres
Obrechtstraat 3
5344 AT, Oss