Online hypotheek
advies

of bel direct naar 0499-32 53 94

online hypotheek

Online maar toch persoonlijk je hypotheek afsluiten?

Dat kan bij Akxent door middel van online hypotheekadvies. Altijd onafhankelijk advies van een ervaren hypotheekadviseur. Waar en wanneer jij wilt. Online hypotheekadvies en ondersteuning gebeurt online en telefonisch. Zo kan je gemakkelijk vanuit huis je hypotheek regelen wanneer jij wilt. Gewoon thuis vanaf de bank of aan de keukentafel. Ook is het mogelijk om een fysieke afspraak in te plannen. 

Waarom Akxent?

Akxent is een onafhankelijke financieel dienstverlener die het hele proces met je doorneemt in jouw tempo. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Akxent

Persoonlijk hypotheekadvies met het gemak van online

Wanneer je op zoek bent naar een woning of je wilt je hypotheek veranderen vanwege bijvoorbeeld een verbouwing, dan wil je eigenlijk zo snel mogelijk weten of je je hypotheek rond kan krijgen. Bij Akxent kan dat vaak binnen 2 weken.

De voordelen van een online hypotheekadvies:

  • Online hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je wilt;
  • Altijd toegang tot en inzicht in jouw gegevens;
  • Snel en persoonlijk advies op maat;

Het is belangrijk dat je een hypotheek afsluit die aansluit op jouw wensen en levensstijl. De hypotheekadviseur van Akxent helpt je stap voor stap bij de aanvraag van jouw hypotheek.

Hoe werkt online hypotheekadvies?

Het is belangrijk om eerst een gratis (video)belafspraak in te plannen om te kijken of je zaak haalbaar is binnen 2 weken. Dit kan heel makkelijk door het contactformulier in te vullen en aan te geven dat het om een intakegesprek gaat. Je krijgt binnen 24 uur een aantal datums doorgestuurd. Indien er ruimte is wellicht dezelfde dag nog. Tijdens het gratis intakegesprek geef ik je een indicatie of je wensen haalbaar zijn. 

online hypotheek

Afspraak inplannen online hypotheekadvies

De online hypotheekadviseur van Akxent helpt je stap voor stap bij het voeren van het online hypotheek gesprek. Benieuwd wat Akxent als online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Het intakegesprek is gratis.