Menu

Online hypotheek

Je hypotheek online afsluiten? Dat kan bij Akxent. Regel je hypotheek online met behulp van een ervaren online hypotheekadviseur. Waar en wanneer jij wilt.

Online je hypotheek regelen gebeurt online en telefonisch. Zo kan je gemakkelijk vanuit huis je hypotheek regelen wanneer jij wilt. Gewoon thuis vanaf de bank of aan de keukentafel. Ook is het mogelijk om een fysieke afspraak in te plannen. 

Bereken jouw maximale hypotheek

Online hypotheek regelen

Voordat er een hypotheek afgesloten kan worden moet er eerst een hypotheekadviesgesprek plaatsvinden. Dit kan via online hypotheekadvies. Tijdens het gratis intakegesprek kunnen we kijken of het mogelijk is om je hypotheek binnen 2 weken rond te krijgen. Tijdens het hypotheekadviesgesprek is het mogelijk om al je vragen rondom je hypotheek en krediet te stellen. 

De voordelen van een online hypotheek afsluiten:

  • Online hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je wilt;
  • Altijd toegang tot en inzicht in jouw persoonlijke hypotheekdossier;
  • Snel en persoonlijk advies op maat;
  • €250,- korting op de advieskosten.

Het is belangrijk dat je een hypotheek afsluit die aansluit op jouw wensen en levensstijl. De hypotheekadviseur van Akxent helpt je stap voor stap bij de aanvraag van jouw online hypotheek. 

Aan de slag met Mijn Hypotheekdossier

Online hypotheek afsluiten

Om een hypotheek af te sluiten dient er altijd door een hypotheekadviseur besproken advies ten grondslag te liggen aan de aanvraag. De online hypotheekadviseur van Akxent helpt je hierbij. Als je een hypotheek wilt afsluiten zorgen wij er voor dat er een voorstel komt van de gekozen geldverstrekker. Deze is dan te uploaden in jouw persoonlijke hypotheekdossier en zullen we samen doornemen. De geldverstrekker zal de door jouw opgegeven gegevens willen verifiëren. Deze stukken heb je ook al aangeleverd met het maken van het hypotheekdossier. Daardoor is het eenvoudig om deze bij de geldverstrekker in te dienen. 

Persoonlijk hypotheekadvies met het gemak van online

Zijn er aanvullende stukken nodig? Deze lever je eenvoudig in via jouw persoonlijke hypotheekdossier. De hypotheekadviseur van Akxent zal de documenten beoordelen en doorzetten aan de geldverstrekker. Het voordeel van online een hypotheek afsluiten is dat het efficiënter is en daardoor tijdswinst oplevert. Ook kun je op elk moment je eigen dossier inzien en de voortgang bekijken. Van aanvraag tot aan het afsluiten van je hypotheek. Het hele proces is transparant en op elk moment inzichtelijk.

Afspraak inplannen online hypotheek afsluiten

De online hypotheekadviseur van Akxent helpt je stap voor stap bij het afsluiten van een online hypotheek. Benieuwd of we jouw hypotheek binnen 2 weken kunnen regelen? Neem vrijblijvend contact op. Het intakegesprek is gratis.

Neem contact op

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Akxent als financieel adviseur voor hypotheken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

06 - 46 58 17 88
0499 - 325394
info@akxent.nl
Akxent op Facebook

Bezoekadres
Obrechtstraat 3
5344 AT, Oss