Online hypotheek

online hypotheek

Je hypotheek online afsluiten?

Dat kan bij Akxent. Regel je hypotheek online met behulp van een ervaren online hypotheekadviseur. Waar en wanneer jij wilt.

Online je hypotheek regelen gebeurt online en telefonisch. Zo kan je gemakkelijk vanuit huis je hypotheek regelen wanneer jij wilt. Gewoon thuis vanaf de bank of aan de keukentafel. Ook is het mogelijk om een fysieke afspraak in te plannen. 

Waarom Akxent?

Akxent is een onafhankelijke financieel dienstverlener die het hele proces met je doorneemt in jouw tempo. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Akxent

Online hypotheek afsluiten

Om een hypotheek af te sluiten dient er altijd door een hypotheekadviseur besproken advies ten grondslag te liggen aan de aanvraag. De online hypotheekadviseur van Akxent helpt je hierbij. Als je een hypotheek wilt afsluiten zorgen wij er voor dat er een voorstel komt van de gekozen geldverstrekker. Deze zullen we dan samen doornemen. De geldverstrekker zal de door jouw opgegeven gegevens willen verifiëren. 

Persoonlijk hypotheekadvies met het gemak van online

Zijn er aanvullende stukken nodig? Deze lever je eenvoudig online in. De hypotheekadviseur van Akxent zal de documenten beoordelen en doorzetten aan de geldverstrekker. Het voordeel van online een hypotheek afsluiten is dat het efficiënter is en daardoor tijdswinst oplevert. Ook kun je op elk moment je eigen dossier inzien en de voortgang bekijken. Van aanvraag tot aan het afsluiten van je hypotheek. Het hele proces is transparant en op elk moment inzichtelijk.

online hypotheek

Sluit online je hypotheek af

De online hypotheekadviseur van Akxent helpt je stap voor stap bij het afsluiten van een online hypotheek. Benieuwd of we jouw hypotheek binnen 2 weken kunnen regelen? Neem vrijblijvend contact op. Het intakegesprek is gratis.