Menu

Makelaardij

Zoek je een makelaar? Als hypotheekadviseur en gecertificeerd aankoopbegeleider krijg ik regelmatig de vraag om het huis van een cliënt in de verkoop te nemen. Een logische vraag gezien mijn achtergrond.

Samenwerking met makelaardij Prevenda

Om een goede en professionele behandeling te garanderen, werk ik samen met Prevenda te Oss. Prevenda is niet zomaar een makelaardij. Prevenda is een landelijk werkende makelaardij die hun visie: uw bezit is onze zorg geheel waar maken. Prevenda is een allround vastgoedonderneming met een zeer toegewijd team.

Prevenda dus!

Je kunt als makelaar achterover leunen en wachten tot de telefoon overgaat of je kunt je actief opstellen zoals een cliënt van je verwacht. Prevenda heeft een uniek verkoopplan waardoor een verkoopopdracht vaak resulteert in een verkoop binnen 3 tot 6 maanden. Ik ben voor Prevenda het regionale aanspreekpunt in de regio Helmond. In plaats van achterover te leunen, stel ik mij actief op om de woning onder de aandacht te brengen en te verkopen.

Restschuld

Helaas komt het hebben van een restschuld nog regelmatig voor. Dit is het geval wanneer je je huis verkoopt terwijl de waarde of opbrengst van de woning niet voldoende is om de hypotheek in te lossen. Heel vervelend, maar ik kan je daarmee helpen. Ik heb diverse contacten bij de geldverstrekkers en uitgebreide kennis hierover. Dat stelt mij in staat in overleg te gaan met de geldverstrekkers en tot een oplossing komen. Een restschuld hoeft geen belemmering te zijn om een woning te verkopen.

Begeleiding van begin tot eind

Je besluit om met mij, Prevenda, in zee te gaan. Ik stel dan een waardebepaling van de woning op en onderbouw deze middels een rapportage. Vervolgens bespreken we de verkoopstrategie en nemen we de hypotheek onder de loep. Net zoals bij mijn functie als gecertificeerd aankoopbegeleider begeleid ik je van begin tot het eind: van het maken van de foto’s van de woning tot aan de overdracht bij de notaris.

Je zult dan zien dat Prevenda niet zo maar een makelaardij is maar een allround vastgoedonderneming met een zeer toegewijd team. Moch je geïntereseerd zijn in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op. Je kunt het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via 06 – 46 58 17 88.

Contact met AKXENT Huis en Hypotheek

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten als hypotheekadviseur, gecertificeerd aankoopbegeleider of makelaar? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Samen bekijken we wat ik voor jou en jouw situatie kan betekenen.

06 - 46 58 17 88
info@akxent.nl


Postadres

Australiëlaan 6
5691 JL SON