Menu

Kredietadviseur

Een krediet vraag je niet zomaar aan. Je gaat een verplichting aan voor langere tijd en deze verplichting moet geen last worden.

AKXENT als uw kredietadviseur

Wij inventariseren samen met u wat uw wensen en wat de mogelijkheden zijn. Samen kijken we welke vorm krediet het beste is. Dat hangt af waarvoor het krediet is bedoeld, bijvoorbeeld voor de eigen woning of een auto. Het zijn twee wezenlijk verschillende doelen. Daar moet goed over nagedacht worden. Voor de eigen woning is het namelijk mogelijk fiscaal, voor de auto niet. Het krediet voor de eigen woning kun je als langlopend krediet nemen en voor de auto juist niet.
Voor je het weet heb je het verkeerde krediet afgesloten en daar willen wij u voor behoeden. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag.

Eigen woning, kosten koper en/of verbouwing

U wilt een huis kopen of uw eigen woning verbouwen maar u beschikt niet over eigen middelen (spaargeld). Dan is in een aantal gevallen het consumptief krediet een uitkomst.
We bekijken wat u nodig heeft en of het betaalbaar is en blijft. Gebruikt u de lening voor de “kosten koper” of voor een verbetering van uw eigen woning, dan is de rente aftrekbaar. Wilt u de “kosten koper” financieren met een lening bij de aanschaf van een woning, dan dient de geldverstrekker van de hypotheek daar ook van op de hoogte te zijn én mee akkoord te gaan.
We kunnen u hierover voorlichten zodat u een weloverwogen beslissing neemt en niet voor nare verrassingen achteraf komt te staan.

De hypotheek

Hoe zit het met uw inkomen, uw leeftijd en uw pensioen? Kunt het nu en ook straks nog betalen?
En wat als u of uw partner komt te overlijden, werkloos wordt of arbeidsongeschikt raakt? Hebben jullie samen een huurwoning of een koopwoning? Wij kijken dan ook gelijk naar de hypotheek. Zeker als het krediet bedoeld is voor een verbouwing.
U ziet het: het zijn allemaal belangrijke zaken waar wij rekening mee willen en moeten houden. Samen met u wij willen wij deze belangrijke zaken goed inventariseren zodat u tevreden blijft over het krediet. Ook zorgen wij ervoor dat het krediet bij trieste gebeurtenissen zoals overlijden niet leidt tot een extra financiële tegenslag. Wij regelen dan bijvoorbeeld dat het krediet wordt kwijtgescholden.

Uw kredietadviseur aan huis

Vanaf de eerste afspraak tot aan het tekenen van het contract wordt u door ons begeleid en nemen wij u zaken uit handen. Wel zo handig! Maak een afspraak met ons of vul het contactformulier in dan kunt ervaren hoe het is om uw eigen kredietadviseur aan huis te hebben!

Contact met AKXENT Huis en Hypotheek

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten als hypotheekadviseur, gecertificeerd aankoopbegeleider of makelaar? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Samen bekijken we wat ik voor jou en jouw situatie kan betekenen.

06 - 46 58 17 88
info@akxent.nl


Postadres

Australiëlaan 6
5691 JL SON