Hypotheek
adviseur

of bel direct naar 0499-32 53 94

hypotheekadviseur eindhoven

Hypotheekadviseur Eindhoven en omstreken

Stel: je wilt een huis kopen. Dan heb je waarschijnlijk niet de hele aankoopsom plus kosten koper contant op de plank liggen. Je hebt een hypotheek nodig om het huis te kunnen kopen. Akxent kan je helpen met advies over de hypotheek, de kosten koper, het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering en het beantwoorden van al je vragen.

Naast hypotheekadviseur is Akxent ook online hypotheekadviseur. Het voordeel van een online hypotheekadviseur is dat je korting krijgt op de advieskosten en je de touwtjes in eigen handen kan nemen.

Je hypotheek nu en in de toekomst

Bij het aanvragen van een hypotheek komt alles aan bod: van werken tot pensioen, van trouwen tot scheiden, van geboorte tot overlijden en van makelaar tot notaris. Met alle scenario’s wordt rekening gehouden want in alle gevallen moet de hypotheek betaalbaar blijven. En het liefst tegen de laagste maandlasten en de beste voorwaarden! Als onafhankelijk hypotheekadviseur vergelijk ik verschillende geldverstrekkers en bepaal ik welke het beste is qua rente en qua voorwaarden voor jouw situatie.

Waarom Akxent?

Akxent is een onafhankelijke financieel hypotheekadviseur die het hele proces met je doorneemt in jouw tempo. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Akxent

Je vindt je droomhuis en dan?

Het begint natuurlijk met het kopen van een huis. Via Funda en/of de makelaar heb je je droomhuis gevonden. De vraag is dan hoe je het huis gaat betalen en of je gespaard hebt? Hoe zit dat met eigen geld, waar iedereen het tegenwoordig over heeft? Een hypotheek wordt maximaal verstrekt tot 100 procent van de waarde van de woning. De “kosten koper” moet uit eigen middelen (spaargeld), worden betaald.

Kosten koper, wat zijn dat? Dat zijn de kosten die je als koper moet betalen om het huis in eigendom te verkrijgen. Denk aan: overdrachtsbelasting, notariskosten, taxatiekosten, de kosten voor de Nationale Hypotheek Garantie en kosten voor advies en bemiddeling van de adviseur.

Eigen middelen of spaargeld

Wellicht denk je dat wanneer je geen spaargeld hebt, je geen huis kunt kopen. Dat is echter niet zo. Familie mag jou een schenking doen of een lening geven. Ook mag je zelf bij een bank een lening afsluiten. Deze moet echter wel betaalbaar zijn naast de hypotheek. Ook dient de geldverstrekker akkoord te gaan. Gebruik je de lening in zijn geheel voor de kosten koper dan is de rente aftrekbaar van de belasting. Er zijn veel regeltjes die om de hoek komen kijken als je een hypotheek wilt afsluiten. Ik wil je daar graag over voorlichten. Tijdens een afspraak kun je alle vragen stellen en krijg je antwoord op al je vragen. Dan merk je dat er meer mogelijk is dan je denkt.

hypotheekadviseur eindhoven

Op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur?

De aankoop van je droomhuis en de hypotheek moeten naadloos in elkaar overlopen zonder vervelende verrassingen achteraf. Dat is wel zo prettig. Je wordt van het begin tot eind door mij begeleid. Op deze manier ben je verzekerd van een degelijk proces van de aankoop van een woning tot en met het passeren van de hypotheek. Benieuwd naar de mogelijkheden?