Hypotheek
advies

of bel direct naar 0499-32 53 94

Hypotheekadvies eindhoven

Hypotheekadvies Eindhoven en omstreken

Op het moment dat je een woning wilt kopen, je eigen woning wilt verbouwen of de hypotheek wilt veranderen, dan heb je een hypotheekadviseur nodig. Akxent verstrekt onafhankelijk hypotheekadvies en helpt je graag hierbij.

Naast hypotheekadviseur is Akxent ook online hypotheekadviseur. Het voordeel van een online hypotheekadviseur is dat je korting krijgt op de advieskosten en je de touwtjes in eigen handen kan nemen. Benieuwd hoeveel jij kan lenen? Bereken binnen 3 minuten jouw maximale hypotheek.

Waarom hypotheekadvies?

Het hypotheek verhaal is complex, heel complex. Geldverstrekkers willen dat je een hypotheek adviseur inschakelt. Zonder hypotheekadviseur nemen ze je aanvraag namelijk niet in behandeling. Het kan wel zonder hypotheekadviseur maar dan zal je eerst een test moeten afleggen waaruit moet blijken dat je er genoeg verstand van hebt. Als je deze test goed hebt afgesloten kunnen ze je aanvraag in behandeling nemen.

Echter, ze nemen geen enkele verantwoording voor hetgeen je aanvraagt en welke hypotheekvorm je kiest. Geen persoonlijk advies, geen toelichting en geen garanties. Execution Only heet dit.

Waarom Akxent?

Akxent is een onafhankelijke financieel hypotheekadviseur die het hele proces met je doorneemt in jouw tempo. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Akxent

Onafhankelijk hypotheekadvies

Een hypotheekadviseur zal je vragen stellen over je persoonlijke omstandigheden: je verleden, gescheiden ja/nee, inkomsten en uitgaven, je toekomstplannen, wel of geen kinderen, erfenis, schulden, je hypotheek, verleden, heden en toekomst. Heel veel zaken komen aan bod zodat de hypotheekadviseur je een gedegen advies kan geven over een hypotheek. Want een hypotheek is niet niks, je gaat een verplichting aan van 30 jaar voor een woning waar je in wilt kunnen blijven wonen in allerlei omstandigheden.

Samen met de hypotheekadviseur van Akxent kom je tot een vergelijk waarop hij het advies gaat baseren en je een hypotheekvoorstel aanbiedt. Het voorstel bespreek je samen en vervolgens kan dat voorstel worden omgezet in aanvraag voor een hypotheek. De hypotheekadviseur zal met het advies in de hand gaan kijken welke geldverstrekker(s) het best in aanmerking komen voor de aanvraag. Ook dat overlegt hij met jou.

Waarom een hypotheekadviseur?

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) geeft een vergunning af aan de hypotheekadviseur om te mogen adviseren en te bemiddelen in hypotheken. De AFM controleert de hypotheekadviseur. Hieruit blijkt dat het traject van een hypotheek afsluiten een serieuze zaak is waar de hypotheekadviseur een belangrijke schakel in is.

Akxent 027 FULL copy

Op zoek naar hypotheekadvies?

Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak geef ik je persoonlijk advies op al je vragen. Op basis van wat je me verteld en eventueel laat zien zal ik je vertellen wat de mogelijkheden zijn.