Hypotheek
advies: de zin of noodzaak van een intakegesprek

hypotheekadvies eindhoven

Hypotheekadvies Eindhoven en omstreken

Bij Akxent vinden we dat een intakegesprek voor een hypotheekadvies standaard gratis zou moeten zijn. Daarom zijn er aan een intakegesprek bij Akxent geen kosten verbonden. Waarom? Daar vertel ik je graag meer over.

Waarom is een intakegesprek voor een hypotheekadvies belangrijk?

Het intakegesprek bij een hypotheekadvies is een kennismakingsgesprek. Een hypotheekadviseur brengt je persoonlijke en financiële situatie in kaart. Daarom moet er tussen jou en de hypotheekadviseur een klik zijn, een goed gevoel. Er moet een vertrouwensband ontstaan vanuit beide kanten. We gaan namelijk samen een traject aan. Tijdens een gratis intakegesprek kunnen we daarom kijken of er een wederzijdse klik is.

Waarom een intakegesprek met mij als hypotheekadviseur?

Tijdens het intakegesprek vraag ik je naar allerlei zaken om te kunnen inschatten of een bepaalde zaak haalbaar is of niet. Deze vragen zijn vrij algemeen en er worden nog geen stukken overlegt. Naarmate ons gesprek vordert en het wederzijdse gevoel goed is zal ons gesprek wat meer de diepte in gaan.

Het kan zijn dat je nog niets weet van hypotheken, in dat geval geef ik je daar graag voorlichting over. Vragen zoals:

  • Ik heb een BKR codering, wat houd dat in?
  • Ik wil verbouwen en ben benieuwd hoe dat werkt met een hypotheek
  • Hoe werkt het als ik ga scheiden?

Vertrouwelijke zaken die je niet zomaar aan iemand over de telefoon gaat vertellen. Als ons gesprek naar wederzijds tevredenheid is verlopen en je wilt persoonlijk hypotheekadvies ontvangen, dan zal ik je om stukken vragen. Aan de hand van de stukken ga ik dan een adviesvoorstel maken met als uitgangspunt jouw verhaal en wensen. Persoonlijk contact staat centraal in mijn handelen als hypotheekadviseur.

Waarom Akxent?

Akxent is een onafhankelijke financieel hypotheekadviseur die het hele proces met je doorneemt in jouw tempo. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Akxent

De zin of noodzaak van een intakegesprek bij een hypotheekadvies

Wanneer ik een advies af geef en jij volgt dat advies, dan heeft dat impact op je uitgavenpatroon en de ontwikkeling van je vermogen. Immers het hypotheekadvies gaat over de eigen woning en daar bouw je vermogen in op.

  • Of, heb je nog een restschuld als je met pensioen gaat?
  • Of, wat gebeurt er als je werkloos en/of arbeidsongeschikt raakt?

Zaken waar ik rekening mee moet houden en waar ik je over moet inlichten en adviseren.

En daarom is een gratis intakegesprek bij hypotheekadvies belangrijk

Zo’n gratis intakegesprek met mij kan namelijk voorkomen dat je onnodige kosten maakt of dat je verwachtingen hebt die niet waargemaakt kunnen worden. Zowel voor jou als voor mij. Of, en dat is leuker, er kan meer dan je had verwacht. Ook dat komt vaak voor!

hypotheekadviseur eindhoven

Op zoek naar een gratis intakegesprek met een hypotheekadviseur?

Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak geef ik je persoonlijk advies op al je vragen. Op basis van wat je me verteld en eventueel laat zien zal ik je vertellen of je wens haalbaar is. En dat geheel gratis.