Hypotheek binnen 2 weken

of bel direct naar 0499-32 53 94

hypotheek binnen twee weken

Hypotheekadviseur Eindhoven en omstreken

Gemiddeld kan een hypotheek regelen 4 tot 6 weken duren. Een juiste inventarisatie en begeleiding zorgen er voor dat de doorlooptijd tot een minimum wordt beperkt. Bij Akxent kunnen wij je hypotheek binnen 2 weken regelen. Door mij te bellen en de zaak voor te leggen weet je binnen 15 tot 30 minuten of je zaak haalbaar is.

Hypotheek binnen 2 weken regelen

Hoe kan een hypotheek binnen 2 weken geregeld worden? Doordat tegenwoordig alle documenten digitaal kunnen worden aangeleverd is het proces versneld. Wanneer jij al je documenten tijdig en compleet aanlevert zullen wij de documenten keuren en indien akkoord, direct doorzetten naar de geldverstrekker. 

Waarom Akxent?

Akxent is een onafhankelijke financieel hypotheekadviseur die het hele proces met je doorneemt in jouw tempo. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Akxent

Snel je hypotheek regelen?

Hoe snel jouw hypotheek geregeld kan worden, is ook afhankelijk van jouw situatie. Vaak is een aanvraag voor iemand in loondienst minder ingewikkeld dan de aanvraag van een zelfstandig ondernemer. Maar er is vaak meer mogelijk en het kan vaak ook sneller geregeld worden dan je denkt, ook in de volgende situaties:

  • Lening: vaak denken mensen dat als ze een lening hebben lopen, dat er niets meer mogelijk is. Dat is niet waar, vaak is er nog veel mogelijk.

  •  BKR: soms hebben mensen pech gehad en een BKR notering of een a-codering gekregen. Ook dat hoeft geen probleem te zijn onder bepaalde voorwaarden.

  • Tijdelijk contract: bij een tijdelijk contract kun je nog steeds een hypotheek krijgen, ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

  • Zelfstandig ondernemer: ook als ZZP’er kan je een hypotheek krijgen.

  • Familiebanden: het is ook mogelijk om samen met een familielid een huis te kopen en de een bijbehorende hypotheek te krijgen. 
hypotheekadviseur eindhoven

Hypotheek snel regelen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur

Wil jij snel een hypotheek afsluiten? Neem vrijblijvend contact met mij op en ik geef je advies over of Akxent je hypotheek binnen 2 weken kan regelen. Zo heb jij snel zekerheid of je je hypotheek rond krijgt voor je droomhuis.