Menu

Kredietadviseur

Akxent Financieringen; jouw onafhankelijke kredietadviseur aan huis! Een krediet vraag je niet zomaar aan. Je gaat een verplichting aan voor een langere tijd en deze verplichting moet geen nare verplichting worden, geen blok aan het been, dat zou niet goed zijn.

Advies van een kredietadviseur

Wij inventariseren samen met jou wat jouw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Samen kijken we met betrekking tot de vorm van het krediet wat het beste is. Is het krediet voor de eigen woning of voor een auto? Het zijn twee wezenlijk verschillende doelen waar je het krediet voor nodig heeft. Daar moet goed over nagedacht worden. Voor de eigen woning kan het namelijk fiscaal aftrekbaar zijn en voor de auto niet. Het krediet voor de eigen woning kun je als langlopend krediet doen en voor de auto juist niet. Voor je het weet heb je het verkeerde krediet afgesloten en daar willen wij je voor behoeden en je graag in adviseren.

Vraag een lening aan

Onafhankelijke kredietadviseur

En hoe zit het met je inkomen, je leeftijd of je pensioen? Kun je het nu maar ook straks nog betalen? En wat als jij of je partner komt te overlijden? Of als jij of je partner werkloos of arbeidsongeschikt raakt? Heb jij of hebben jullie een huurwoning of een koopwoning? Wij kijken dan ook gelijk naar de hypotheek. Zeker als het krediet bedoeld is voor een verbouwing.

Jouw onafhankelijke kredietadviseur aan huis

Je ziet; het zijn allemaal belangrijke zaken waar wij rekening mee willen houden en moeten houden. Samen met jou willen wij deze belangrijke zaken goed inventariseren zodat je tevreden blijft over het krediet. En ook dat het krediet bij omstandigheden zoals overlijden niet leidt tot extra financiële tegenslag maar bijvoorbeeld wordt kwijtgescholden. Akxent komt als onafhankelijke kredietadviseur graag bij je langs om dit samen te bespreken.

Kredietadviseur Oss en omstreken

Van de eerste afspraak tot aan het tekenen van contract word je door ons begeleidt en nemen wij zaken uit handen. Wel zo handig! Maak een afspraak met ons of vul het contactformulier in dan kunt ervaren hoe het is om een kredietadviseur aan huis te hebben.

Neem contact op

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Akxent als financieel adviseur voor hypotheken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

06 - 46 58 17 88
0499 - 325394
info@akxent.nl
Akxent op Facebook

Bezoekadres
Obrechtstraat 3
5344 AT, Oss