Financieel echtscheidingsadviseur

of bel direct naar 0499-32 53 94

financieel echtscheidingsadviseur

Professioneel financieel advies bij scheiding nodig?

Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis waarbij er veel op jou en je partner af komt. Akxent is een onafhankelijke financieel echtscheidingsadviseur die het hele proces met je doorneemt in jouw tempo. Zo weten jullie beiden waar jullie aan toe zijn en staan jullie niet voor financiële verrassingen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Een afspraak kan zowel online als fysiek gemaakt worden.

Wat kan je van een financieel echtscheidingsadviseur verwachten?

Bij een scheiding komt veel kijken. Akxent zorgt voor financieel overzicht, duidelijkheid en begeleiding. Als financieel echtscheidingsadviseur begeleid ik jullie beide door het financieel zakelijke proces van een scheiding. Daarbij komen ook veel emoties los en dat maakt het voor velen lastig om dan de hoofdzaken los van de bijzaken te zien. Daar heb je een financieel echtscheidingsadviseur voor. Akxent helpt je om de emotionele en zakelijke aspecten van elkaar te scheiden en geeft je inzicht in wat bepaalde beslissingen voor financiële en fiscale gevolgen hebben zonder het emotionele aspect uit het oog te verliezen. Mensen ervaren het als prettig dat ze bij Akxent zowel de scheiding als de hypotheek kunnen regelen.

Waarom Akxent?

Akxent is een onafhankelijke financieel echtscheidingsadviseur die het hele proces met je doorneemt in jouw tempo. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Akxent

Welke zaken moeten er geregeld worden bij een scheiding?

Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden bij een scheiding. Denk daarbij alleen al aan een ouderschapsplan, de eigen woning, de pensioenen, de alimentatie. En uiteraard het convenant. Zijn jullie gehuwd op basis van huwelijkse voorwaarden? Gemeenschap van goederen of zijn jullie geregistreerd partner? Of hebben jullie een samenlevingscontract? En zo zijn er nog meer zaken waar je rekening mee moet houden en die vanzelf tijdens onze gesprekken naar voren komen. 

Op het moment van een scheiding is het fijn om een onpartijdige financieel echtscheidingsadviseur aan tafel te hebben. Akxent inventariseert de bezittingen en schulden en luistert naar jullie wensen. Vervolgens worden oplossingen en voorstellen aangedragen binnen de mogelijkheden en worden de onmogelijkheden toegelicht en besproken.

financieel dienstverlener

Op zoek naar een financieel echtscheidings
adviseur?

Hebben jullie financieel advies nodig bij jullie scheiding en willen jullie niet voor financiële verrassingen komen te staan? Neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.