Financieel adviseur

of bel direct naar 0499-32 53 94

financieel dienstverlener

Financieel adviseur hypotheken

Een financieel adviseur komt vaak in beeld voor de verzekeringen, een consumptief krediet of een hypotheek. Bij verzekeringen denkt men al gauw aan de autoverzekering of verzekeringen voor het huis. Maar ook de overlijdensrisicoverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn belangrijke verzekeringen.

Een hypotheekadviseur is ook een financieel adviseur en zal tijdens zijn gesprek met jou inventariseren welke risico’s je loopt op diverse gebieden. Bijvoorbeeld als je een belangrijke verplichting aangaat zoals bijvoorbeeld een hypotheek of een krediet.

Financieel adviseur in Eindhoven

Akxent is een financieel adviseur in Eindhoven en omstreken. Wij kijken altijd naar je persoonlijke omstandigheden en wijzen op de mogelijke risico’s en de mogelijkheden om deze risico’s af te dekken. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid van een woonlastenbeschermer. Deze verzekering geeft dekking bij onvrijwillige werkloosheid en arbeidsongeschiktheid zodat je toch de hypotheek of je krediet kunt blijven betalen. Wel zo prettig en geruststellend.

Waarom Akxent?

Akxent is een onafhankelijke financieel adviseur die het hele proces met je doorneemt in jouw tempo. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Akxent

Wat doet een financieel adviseur?

Tijdens minder prettige tijden zoals bijvoorbeeld een scheiding, of al je uit elkaar gaat, kan een financieel adviseur je wijzen op de financiële gevolgen en wat te doen met een hypotheek of krediet. Hetzelfde geldt bij overlijden, een financieel adviseur zal je helpen om in deze moeilijke tijd de financiële gevolgen van het overlijden in kaart te brengen. Voor dit soort zaken heb je een financieel adviseur, ook wel een vertrouwenspersoon.

financieel dienstverlener

Op zoek naar een onafhankelijk financieel adviseur?

Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak geef ik je persoonlijk advies op al je vragen. Op basis van wat je me verteld en eventueel laat zien zal ik je vertellen wat de mogelijkheden zijn.