Menu

Financiering

Kredietadviseur

Akxent Financieringen; uw kredietadviseur aan huis!

Verplichting

Een krediet vraag je niet zomaar aan. Je gaat een verplichting aan voor langere tijd en deze verplichting moet geen nare verplichting worden, geen blok aan het been, dat zou niet goed zijn.

Eigen woning of auto?

Wij inventariseren samen met u wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Samen kijken we met betrekking tot de vorm van het krediet wat het beste is. Is het krediet voor de eigen woning? Voor een auto? Het zijn 2 wezenlijk verschillende doelen waar u het krediet voor nodig heeft. Daar moet goed over nagedacht worden. Voor de eigen woning kan het namelijk fiscaal aftrekbaar zijn en voor de auto niet. Het krediet voor de eigen woning kun je als langlopend krediet doen en voor de auto juist niet. Voor je het weet heb je het verkeerde krediet afgesloten en daar willen wij u voor behoeden en u graag in adviseren.

U of uw partner

En hoe zit het met uw inkomen, uw leeftijd, uw pensioen? Kunt het nu maar ook straks nog betalen? En wat als u of uw partner komt te overlijden? Of als u of uw partner werkloos of arbeidsongeschikt raakt? Heeft u of samen met uw partner een huurwoning of een koopwoning? Wij kijken dan ook gelijk naar de hypotheek. Zeker als het krediet bedoeld is voor een verbouwing.

Belangrijke zaken

U ziet; het zijn allemaal belangrijke zaken waar wij rekening mee willen houden en moeten houden. Samen met u wij willen wij deze belangrijke zaken goed inventariseren zodat u tevreden blijft over het krediet en dat het krediet bij trieste gebeurtenissen zoals overlijden niet leidt tot extra financiële tegenslag maar wordt kwijtgescholden bijvoorbeeld.

Uw kredietadviseur aan huis

Van de 1e afspraak tot aan het tekenen van contract wordt u door ons begeleid en nemen wij zaken uit handen. Wel zo handig! Maak een afspraak met ons of vul het contactformulier in dan kunt ervaren hoe het is om uw kredietadviseur aan huis te hebben!

Contact met Akxent

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Akxent als financieel adviseur voor hypotheken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

06 - 46 58 17 88
0499 - 325394
info@akxent.nl


Bezoekadres

Obrechtstraat 3
5344 AT, Oss