Menu

Hulp bij vastgoedfinancieringen

Als belegger in vastgoed bent u op zoek naar een gesprekspartner die naar uw wensen luistert en creatief meedenkt over mogelijke oplossingen met betrekking tot vastgoedfinanciering(en). Door mijn ervaring in financiering in de breedste zin van het woord kom ik in veel gevallen met u als belegger snel tot de conclusie wat wel en wat niet kan. Onomwonden en heel direct. Daarom adviseer ik altijd voor een persoonlijke afspraak om elkaar beter te leren kennen.

Dit persoonlijke onderhoud kost u niets.

Het persoonlijk onderhoud

Tijdens de afspraak maken we een inschatting over de haalbaarheid van uw casus. Is het een haalbare zaak dan maken we afspraken over de kosten die hiermee gemoeid zijn en het vervolgtraject. Is het geen haalbare zaak naar mijn mening, dan nemen we afscheid en bent u geen kosten verschuldigd. Heel helder, heel transparant. Daarom ook geen website vol met berekeningsmodules, banken waar we samen mee werken, rentes, enzovoorts.

Een persoonlijke benadering

Een vastgoed casus is namelijk nooit hetzelfde en er zijn altijd weer bijzonderheden die om een andere benadering vragen. Geïnteresseerd? Maak een afspraak. U kunt mij telefonisch bereiken op 0499 – 32 53 94 of 06 – 46 58 17 88.

Jan H Akse
Akxent Vastgoedfinancieringen
Heel helder, Heel transparant.

Contact met AKXENT Huis en Hypotheek

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten als financieel adviseur voor hypotheken of vastgoedfinancieringen? 

Neem dan contact met mij op.

06 - 46 58 17 88
info@akxent.nl


Postadres

Australiëlaan 6
5691 JL SON