Menu

Beleggen in vastgoed

Voor beleggers die overwegen in vastgoed te beleggen, kunt u terecht bij AKXENT Vastgoedfinancieringen. Ik ga graag met u in gesprek en denk met u mee over mogelijke oplossingen met betrekking tot vastgoedfinanciering(en). Vanwege mijn jarenlange ervaring in financiering in de breedste zin van het woord, kan ik snel in kaart brengen wat u mogelijkheden zijn en wat juist niet.

Voor meer informatie verwijs ik u door naar mijn andere website:

AKXENT Vastgoedfinancieringen

Contact met AKXENT Huis en Hypotheek

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten als hypotheekadviseur, gecertificeerd aankoopbegeleider of makelaar? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Samen bekijken we wat ik voor jou en jouw situatie kan betekenen.

06 - 46 58 17 88
info@akxent.nl


Postadres

Australiëlaan 6
5691 JL SON